Durf jij van de gebaande paden af te wijken?

Ontdek het werken bij Planon

Als je verder kijkt, ontdek je de mooiste dingen!

Ken je die ervaring? Als je vluchtig ergens naar kijkt, dan zie je de standaarddingen om je heen. Kijk je echter iets langer en verder, dan ontdek je ineens iets heel moois en bijzonders.

Zo kan het ook gaan als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Natuurlijk kun je vluchtig kijken en kiezen voor de gebaande paden, maar je kunt ook verder kijken… Dan ontdek je Planon.

Planon is een zelfstandige, internationaal opererende softwareleverancier. Met circa 500 medewerkers in 11 landen en meer dan 2.000 klanten verspreid over 40 landen, heeft Planon inmiddels een wereldwijde reputatie opgebouwd als dé softwareleverancier voor het stroomlijnen van Facility Management-, vastgoed- en IT-processen.

We behoren tot de top van de wereld binnen ons marktsegment, maar er is nog veel meer te ontdekken. Om onze groei voort te zetten, zoeken we nieuwe collega’s die mee willen op ontdekkingsreis!

We geven je graag een kijkje achter de schermen wat dat kan betekenen. Solliciteer op actuele vacatures, ervaar de bijzondere cultuur van Planon tijdens één van onze ontdekkingsdagen, duik in de ervaringen van Planon-medewerkers of volg ons op LinkedIn.

Durf jij van de gebaande paden af te wijken en kijk jij verder, dan maken wij graag kennis met jou!